Skip to main content

Bell Schedule

Serra Regular Schedule
2017-2018
Period Times Length
Period 1 8:30 - 9:30 60 minutes
Break 9:30-9:35 5 minutes
Period 2 9:35-10:35 60 minutes
Nutrition 10:35-10:53 18 minutes
Passing  10:53-10:55 2 minutes
Period 3 10:55-11:55 60 minutes
Break 11:55-12:00 5 minutes
Period 4 12:00-1:00 60 minutes
     
Period 1 SH   1:05-1:36 Tuesday
Period 2 SH  1:39-2:10 Tuesday 
Period 3 SH 1:05-1:36 Thursday 
Period 4 SH 1:39-2:10 Thursday 
     
Serra Minimum Day Schedule
     
Period Times Length
Period 1 8:30 - 9:15 45 minutes
Break 9:15-9:20 5 minutes
Period 2 9:20-10:05 45 minutes
Nutrition 10:05-10:18 13 minutes
Passing  10:18-10:20 2 minutes
Period 3 10:20-11:05 45 minutes
Break 11:05-11:10 5 minutes
Period 4 11:10-11:55 45 minutes